Parhaita juomaelämyksiä

Best Selection in Town

”Olemme ylpeitä laajasta ja ainutlaatuisesta viski- ja olutvalikoimastamme. Tavoitteena meillä on kehittää valikoimaamme vaihtuvien trendien mukaan ja saada hyllyyn myöskin Suomen markkinoille saapuvat erikoisuudet. Valikoimamme kattaa jo käytännössä kaikki suurimmat valmistajamaat, mutta uusia tulee. Haluamme näyttää intohimomme ja kutsua Sinut mukaan parhaiden juomaelämyksen maailmaan.”

Tero, ravintolapäällikkö

Oliver's Pub

Oliver’s Cornerin pubi sijaitsee Rovaniemen kävelykadulla, heti katutasolla. Viihtyisän pubimme viskivalikoima on laaja ja hanarivistö pitkä. Tarjolla on aina mielenkiintoisia maltaisia tuttavuuksia sekä kausiuutuuksia.

Oliverin isot screenit on sijoitettu strategisin välein katonrajaan, jotta urheilunystäville ei jäisi katvealueita, mutta pelkkää seurustelua kaipaavillekaan ei jalkapallo vyöry suoraan syliin.

OC Olutlista

Guinness

Guinnessiä hanasta vetää oluen ystävät luokseen kuin hunaja mehiläisiä. Irlannin musta kulta. Paksu, tiivis, kermamainen vaahto, joka siemaistaessa antaa oluelle myös pehmeyttä ja täyteläisyyttä. Runsaasti humaloitu, kuivahko, maltainen ja paahtunut, silti rungoltaan sopivan kevyt helposti juotavaksi.

Kilkenny

Kauniin pähkinänruskea, runsasvaahtoinen irkkuale. Miedosti humaloitu ja hennosti paahtunut. Maussa maltaiden tuomaa leipää ja pähkinää. Jonkin verran makeutta. Kilkennyn paksu ja kestävä vaahto antaa tälle irlantilaiselle pehmeyttä, ja erottaa sen edukseen tyypillisistä brittialeista.

Staropramen Premium

Prahan ylpeys. Tarjolla pehmeää Tsekki-mallasta, keskiasteista humalointia ja maittavaa jälkipuraisua.

Karhu III ja IV

Vaikka alkuperäinen Karhun panimo lähti aikanaan Porista kohun saattelemana, eivät suomalaiset hennoneet hylätä rakastaan. Karhu on ja pysyy Suomen suosituimpana oluena. Vaalea lager, rungoltaan kevyt, kevyesti maltainen ja hedelmäinen, hiukan hapokas. Parhaimmillaan huurteisen kylmänä.

Heineken

Heineken on maailman arvostetuin kansainvälinen premium-olutbrändi, ja Heineken-olutta nautitaankin lähes jokaisessa maailman maassa. Olutta on valmistettu vuodesta 1873, ja edelleen Heinekenia valmistetaan samalla alkuperäisellä reseptillä.

Fuller’s ESB

Oliverin kestosuosikki vuodesta 2012 on täällä taas.
Väriltään punertavan ruskea, maultaan yhtäaikaa katkera ja karamellinen, tuoksussa runsaasti yrttiä.

Kronenbourg Blanc

Kronenbourg 1664 Blanc on raikas ja moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, aromissa voi aistia myös aprikoosia.

Thornbridge Jaipur

Thornbridgen Kultti-IPA on nykyään myös Oliverin Talon IPA. 5,9-volttinen hedelmäpommi on voimakkaasti humaloitu janonsammuttaja, joka on niittänyt valtavasti menestystä kansainvälisissä olutkisoissa.

Delirium Red

Delirium Red on vuonna 2010 lanseerattu kirsikalla ja seljanmarjalla maustettu Delirium. Väriltään viininpunainen olut on makea, tasapainoinen, runsaan hedelmäinen ja kirsikkainen.

Kiertävät hanaoluet

Friels Vintage Cider

Friels Vintage valmistetaan Red Falstaff, Katy ja Windsor omenista, käyttämällä ainoastaan ensimmäisellä puristuskerralla otettua mehua. Omenat tulevat valmistajan Herefordshiressä ja Worchestersiressä sijaitsevilta omenatarhoilta. Friels on puolikuiva, mutta rapsakkaan hapokas ja miellyttävän raikas janonsammuttaja. Luontaisesti gluteeniton ja soveltuu myös vegaaneille.

Krombacher Dark

Tumma, täyteläisen paahteinen ja rungoltaan sopivan tukeva. Makumaailma on mukavan kuiva, paahtunut mallas hallitsee, mutta mukana on myös miellyttävä humalan puraisu.

Teerenpeli Vauhtiveikko

Vauhtiveikko on hienon hedelmäinen, suodattamaton vaalea vehnäolut, joka sopii kovankin janon sammuttamiseen. Vauhtiveikko on käytetty aidolla vehnäoluelle sopivalla pintahiivalla, mikä antaa tuotteelle täyteläisen hedelmäisen aromin. Käytetyistä maltaista vähintään puolet on vehnämallasta. Maussa on aistittavissa banaania ja neilikkaa.

Kattavin valikoima

Sloganimme ”Best Selection in Town” -esittää meille vaatimuksen, johon on vastattava.

Viskipuolella siihen vastaa 73 Skottia, 19 Irkkua, 13 kotimaista, 8 Aasialaista ja 9 Bourbonia. Hurjassa liidossa olevaa Giniä hyllystä löytyy kymmentä vaihtoehtoa, rommia samoin. Pelkästään oluthanoja on tällä hetkellä 12, joista 4 kiertäviä. Valikoima elää kokoajan ja pyrimme olemaan eturintamassa uusien tuotteiden kohdalla.