Parhaita juomaelämyksiä

Best Selection in Town

”Olemme ylpeitä laajasta ja ainutlaatuisesta viski- ja olutvalikoimastamme. Tavoitteena meillä on kehittää valikoimaamme vaihtuvien trendien mukaan ja saada hyllyyn myöskin Suomen markkinoille saapuvat erikoisuudet. Valikoimamme kattaa jo käytännössä kaikki suurimmat valmistajamaat, mutta uusia tulee. Haluamme näyttää intohimomme ja kutsua Sinut mukaan parhaiden juomaelämyksen maailmaan.”

Tero, ravintolapäällikkö

Oliver's Pub

Oliver’s Cornerin pubi sijaitsee Rovaniemen kävelykadulla, heti katutasolla. Viihtyisän pubimme viskivalikoima on laaja ja hanarivistö pitkä. Tarjolla on aina mielenkiintoisia maltaisia tuttavuuksia sekä kausiuutuuksia.

Oliverin isot screenit on sijoitettu strategisin välein katonrajaan, jotta urheilunystäville ei jäisi katvealueita, mutta pelkkää seurustelua kaipaavillekaan ei jalkapallo vyöry suoraan syliin.

OC Olutlista

Guinness

Guinnessiä hanasta vetää oluen ystävät luokseen kuin hunaja mehiläisiä. Irlannin musta kulta. Paksu, tiivis, kermamainen vaahto, joka siemaistaessa antaa oluelle myös pehmeyttä ja täyteläisyyttä. Runsaasti humaloitu, kuivahko, maltainen ja paahtunut, silti rungoltaan sopivan kevyt helposti juotavaksi.

Kilkenny

Kauniin pähkinänruskea, runsasvaahtoinen irkkuale. Miedosti humaloitu ja hennosti paahtunut. Maussa maltaiden tuomaa leipää ja pähkinää. Jonkin verran makeutta. Kilkennyn paksu ja kestävä vaahto antaa tälle irlantilaiselle pehmeyttä, ja erottaa sen edukseen tyypillisistä brittialeista.

Staropramen Premium ja Dark

Prahan ylpeydet rivistössä vierekkäin. Tarjolla pehmeää Tsekki-mallasta, keskiasteista humalointia ja maittavaa jälkipuraisua.

Karhu

Vaikka alkuperäinen Karhun panimo lähti aikanaan Porista kohun saattelemana, eivät suomalaiset hennoneet hylätä rakastaan. Karhu on ja pysyy Suomen suosituimpana oluena. Vaalea lager, rungoltaan kevyt, kevyesti maltainen ja hedelmäinen, hiukan hapokas. Parhaimmillaan huurteisen kylmänä.

Kronenbourg Blanc

Kronenbourg 1664 Blanc on raikas ja moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, aromissa voi aistia myös aprikoosia.

Delirium Noel

Huyghen panimon historia alkaa vuodesta 1902 – vaikkakin panimon paikalla on tehty olutta jo 1654. Kaikki Deliriumin perheen jäsenet ovat vahvoja Aleja, tällä kertaa vuorossa Noel. Tämä 10-volttinen Belgian Strong Ale on saatavilla vain Joulun aikaan ja Uutena vuotena.

Kiertävät hanaoluet

Staropramen

Tsêkkiläinen tumma kulttilager, on nyt ensimmäistä kertaa Oliverin
hanavalikoimassa. Tuoksultaan ja maultaan olut on erittäin paahteinen ja mukana on aimo
annos siirappisuutta.

Aspall Suffolk

Aspallin siideritalo on valmistanut siidereitä jo vuodesta 1725 asti.

Kyseessä on aidosti brittityylinen kuiva saideri, eli enemmän omenaa-vähemmän happoa!

TB Riffle

Thornbridge valmisti tämän oluen yhteistyössä Burt Mill panimon kanssa ja kyseessä on kooste molempien panimoiden näkemyksestä West Coast IPA -tyylistä. Hyvin vaalea mallas ja tukeva humalointi, sekä klassisilla että uudemmilla amerikkalaisilla humalilla.
Trooppista hedelmäisyyttä sekä havumetsää - reilusti ja kuitenkin hyvin juotavassa muodossa.

Kattavin valikoima

Sloganimme ”Best Selection in Town” -esittää meille vaatimuksen, johon on vastattava.

Viskipuolella siihen vastaa 73 Skottia, 19 Irkkua, 13 kotimaista, 8 Aasialaista ja 9 Bourbonia. Hurjassa liidossa olevaa Giniä hyllystä löytyy kymmentä vaihtoehtoa, rommia samoin. Pelkästään oluthanoja on tällä hetkellä 12, joista 4 kiertäviä. Valikoima elää kokoajan ja pyrimme olemaan eturintamassa uusien tuotteiden kohdalla.