”Luomme asiakkaillemme toisen olohuoneen, mihin jokainen voi tulla nauttimaan hyvistä juomista ystävien kanssa rennossa ilmapiirissä. Erikoisuuksiamme ovat viikoittain kiertävät hanaoluet sekä maailman tunnetuimmista viskimaista koottu laaja viskivalikoima.

Tervetuloa OC-pubiin, jonne olemme luoneet irlantilaisen rennon fiiliksen paikallisella vivahteella.”

Mona, yrittäjä

 

Irkkupubi tunturista kaupunkiin

Irish Pub Oliver Corner sai alkunsa Leviltä, jonne avasimme ensimmäisen pubin jo vuonna 2007. Rovaniemelle Oliver Corner avattiin vuonna 2012.

”Irlanti on aidon pubikulttuurin kotimaa. Halusimme tuoda Levin lomatarjontaan kansainvälistä pub-kulttuuria sekä laajempaa tuotevalikoimaa, jota ulkomaiset matkailijatkin arvostavat. Irlantilaisella pubilla on kansainvälisesti omaleimainen ja legendaarinen maine. Tuntui hyvältä kehittää tunturikohteeseen Irish Pub -konsepti. Saimme asiakkailtamme hyvän vastaanoton, joten oli luontaisaa laajentaa toimintaa kansainvälisesti kasvavaan kaupunkiin Rovaniemelle. Voikin sanoa, että Oliver Corner on laajentunut tunturista kaupunkiin.” sanoo toimitusjohtaja Mona Rytilahti.

Yrittäjä omistaja Mona Rytilahti on toisen polven yrittäjä Rovaniemeltä. Hän aloitti itse yrittäjänä vuonna 2005 perustamalla Leville pikaruokaravintolan. Uusi businessidea irlantilaisesta pubista toteutui 2007, kun ensimmäinen Irish Pub avattiin. Vuonna 2017 myös Levin legendaarinen Pub Panimo siirtyi uudelle omistajalle, yrittäjä Mona Rytilahdelle.

Irish Pub Oliver Corner tunnelma syntyy rennosta ilmapiiristä, hyvästä musiikista ja laajasta olut- ja viskivalikoimasta. Meidän viskivalikoima on kaupungin monipuolisin, sillä meiltä löytyy viskejä kaikista keskeisitä viskimaista, kaikkiaan yli 100 tuotemerkkiä. Viikoittain kiertävät hanaoluet saavat myös oluen ystävät löytämään meidät. Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyviin oluisiin ja viskeihin.

Henkilökunta

Etsimme vielä riittävän hyvää filmiä kameraan.

Aukioloajat

YLÄKERTA OLIVER’S PUB

 

Su-To 14-02
Pe 14-04
La 12-04

ALAKERTA OLIVER’S NIGHT CLUB

Pe – La

22-04

Ikäraja molempiin kerroksiin 20 vuotta.

Age Limit 20 years.

Yhteystiedot

Oliver Corner sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, kävelykadulla.

Koskikatu 9
96200 Rovaniemi

Puhelin: 040-686 5000
oliver.rovaniemi@oliverscorner.fi

Laskutusosoite:

laskut@administer.fi

Palaute